Produkty antybakteryjne - test aktywności i skuteczności antybakteryjnej wg JIS Z 2801:2010 (E)
Tworzywa sztuczne – ocena działania mikroorganizmów - PN-EN ISO 846
Ilościowa zawiesinowa metoda określania działania bakteriobójczego chemicznych środków dezynfekcyjnych i antyseptycznych stosowanych w sektorze żywieniowym, warunkach przemysłowych i domowych oraz zakładach użyteczności publicznej PN-EN 1276
Analiza żywności. Analiza mikrobiologiczna produktów żywnościowych.
Sekwencjonowanie następnej generacji
Analizy na mikromacierzach
Analizy genetyczne DNA szeroki zakres metod
Opracowanie statystyczne danych, konstrukcja map genetycznych, analizy asocjacyjne
Analiza składu białkowego produktów spożywczych z wykorzystaniem elektroforezy 2D
Analiza aktywności enzymów w produktach spożywczych i leczniczych z wykorzystanie technik spektrofotometrycznych i elektroforetycznych
Przeprowadzenie statystycznej oceny wyników eksperymentów badawczych